Zonnepanelen

header-groen-geeft-energie2
header-groen-maakt-duurzaam2
header-duurzaam-maatwerk

ENERGIEBESPAREN MET ZONNEPANELEN BEGINT BIJ DE JUISTE KEUZE

De keuze voor de juiste zonnepanelen is minder eenvoudig dan u denkt. Er bestaan panelen met mono cellen en panelen met poly cellen. Verder is efficiency van belang en de capaciteit per paneel (Wattpiek). Het is dus van belang dat u zich laat voorlichten voordat u tot aanschaf overgaat. Voordelige zonnepanelen kunnen dus nadelig zijn voor het rendement dat u uiteindelijk kunt behalen.

Zonnepanelen: Uw persoonlijke situatie en het hoogste rendement

De keuze van het soort zonnepaneel wordt mede bepaald door een aantal individuele factoren. Wat is bijvoorbeeld de beschikbare oppervlakte en hoe is de ligging daarvan gesitueerd. Gaat het om een ‘plat dak’ of een hellend dak en wat is de zonligging van het beschikbare oppervlak. Daarnaast is natuurlijk de draagkracht en constructie van het oppervlak van belang en de windzone. Deze zaken zijn bepalend voor de hellingshoek, constructiemethode en de vraag of de panelen in landscape of portrait geplaats moeten worden. In sommige gevallen kan een ‘zonneschans’ voor een betere oplossing zorgen.

Zonnepanelen en de beste aansluiting op uw bestaande installatie

Ook de integratie van zonnepanelen op uw bestaande elektra installatie is van belang voor een maximaal rendement. Centraal daarbij staat de keuze van de zogenaamde ‘omvormer’. Deze omvormer dient op de juiste wijze aangesloten worden op uw groepenkast. De omvormer is tevens van belang voor het monitoren van uw zonnepanelen.

Energie Advies Holland regelt aanschaf en installatie tot in het detail

Als u kiest voor de installatie van zonnepanelen door Energie Advies Holland, kunt u erop rekenen dat aan alle details gedacht wordt. Bijvoorbeeld ook of uw opstalverzekering eventuele schades dekt. Niet onbelangrijk volgens ons.

Wilt u advies over SDE projecten, lees dan hier de mogelijkheden die wij u bieden.

Wilt u een passende offerte of meer informatie, vul dan uw gegevens in op het formulier.
Wilt u liever gebeld worden, plaats dan hier een terugbelverzoek.


Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via e-mail of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit geen gebruik te maken van onze diensten, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat. Bekijk hier ons privacy statement.
Slide 1
Slide 1