Wallbox Supernova op aanvraag

28.764,00 incl. btw

  • Laadvermogen tot 60kw
  • Gepatenteerd vergrendelingssysteem
  • DC-connectoren 2 x CCS2
  • 5 meter kabel
  • ISO15118
  • Tot 97% rendement
  • Ethernet, 2G/3G/4G/LTE (ruimte voor externe DIN-rail router)
  • 250kg
  • Afmetingen 2000 x 714 x 453 mm

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: WALL-DCF1212-85CxWB1 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Productinformatie

Betrouwbaar, efficiënt, gebruiksgericht en flexibel. Dat zijn de vier kernprincipes van de Wallbox Supernova. Deze laadpaal is een volledige snellaadoplossing, ontworpen voor maximale inzetbaarheid en minder onderhoud. Het systeem is gebaseerd op de gepatenteerde Quasar-technologie en omvat zes onafhankelijke voedingsmodules. Zo kan de Wallbox Supernova zelfs in het geval van een modulestoring presteren. De Supernova beschikt over een interactief lichtsysteem, een 10 inch kleuren-touchscreen en verschillende betalingsmogelijkheden.

Vanwege de vele sensoren kan de Wallbox Supernova de kleinste fouten detecteren en corrigeren voordat ze een storing veroorzaken. Verder biedt de Wallbox Supernova realtime inzicht in gegevens, service op afstand en 24-uurs connectiviteit. Met zijn 2 CCS2 laadkabels is de Wallbox Supernova in staat om in de toekomst het gelijktijdig opladen van 2 EV’s met dynamisch energiebeheer mogelijk maken. Ook zorgen de Software-updates via de ether voor up-to-date functionaliteit en compatibiliteit met huidige en toekomstige elektrische voertuigen.

PowerFlow

Met behulp van het zelflerende algoritme PowerFlow wordt kan er wanneer EV’s minder dan het nominale vermogen vragen, het vermogen per module toegewezen om energie-efficiëntie te optimaliseren. Dit zorgt voor slijtagevermindering en een langere levensduur.

Wallbox: De ideale lader voor iedere situatie

Wallbox is een Europese snelgroeiende laadpalen producent die zich bezighoudt met innovatieve en slimme laadoplossingen voor zowel de plug-in elektrische als hybride voertuigen. Ze leveren deze laadoplossingen tegen concurrerende prijzen, waarbij de focus ligt op de eindgebruiker. En alles ook nog eens verwerkt in een mooi design. De laadpalen zijn met de gratis app van Wallbox makkelijk te bedienen en in te stellen. De ideale lader voor elke situatie!

Extra informatie

Gewicht 250 kg
Afmetingen 2000 × 714 × 453 mm
Merknaam

Wallbox

Datasheet

Wallbox Supernova