Shell Tixophalte kit (spuitkoker)

7,55 incl. btw

  • Art.nr. 1003900
  • Merk ESDEC
  • Fabrikant Shell
  • Land van herkomst Nederland
Artikelnummer: 1003900 Categorieƫn: , Tags: , ,

Beschrijving

Hoogwaardige en veelzijdige afdichtingskit

Als het gaat om multi-tasking, werken niet veel producten harder dan Shell Tixophalte. Als vulmiddel, voegafdichting en lijm is deze zeer veelzijdige bitumineuze compound een beproefde oplossing voor zowel de industrie professionals als de doe-het-zelvers.

Afdichtingsmiddel voor natte en droge omstandigheden

Shell Tixophalte werkt als afdichtingsmiddel, zelfs als het onder water wordt aangebracht. Dus of je nu een scheur in een dakgoot wilt afdichten, dakpannen in de regen wilt aanbrengen of zelfs een voeg op een brug wilt afdichten, de geavanceerde nat- en onderwater eigenschappen van Shell Tixophalte zijn ontworpen om zowel in natte als droge omstandigheden goede prestaties te leveren.

Shell Tixophalte is zeer veelzijdig, met een uitstekende directe hechting op de meeste bouwmaterialen, waaronder beton, metalen, glas en de meeste kunststoffen. Het is klaar voor gebruik en eenvoudig aan te brengen – het kan zelfs verticale oppervlakken aan zonder dat er een afvloeiing plaatsvindt.

Daarom vertrouwen veel projecten – van grootschalige industriĆ«le dammen tot huishoudelijke reparaties – op Shell Tixophalte-afdichtingsmiddel om de klus te klaren.

Extra informatie

Merknaam

Flat Fix

Prijs

0 – 250 euro

Handleiding & Brochure

FlatFix Fusion Brochure

Handleiding Flatfix Fusion Duale (NL)