EV-Optimizer Home 25A

354,00 incl. btw

De EV0000-10325 wordt geleverd met de volgende onderdelen:

  • RJ12 kabel
  • 2x 4p RS485 connectoren
  • Montageklem horizontaal
Artikelnummer: EV0000-10325 Categorie├źn: , Tags: ,

Beschrijving

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

De EV-Optimizer Business is speciaal ontworpen voor EVBox laadpalen en maakt dynamische load balancing mogelijk. De EV-Optimizer Business 25A is geschikt voor 3x 25A netaansluitingen en maximaal 1 laadpunt.

Let op! De EV-Optimizer Home is alleen geschikt in combinatie met 1 laadpaal. Hij kan zowel met de P1 poort als met stroomtransformatoren aangesloten worden.

Installeren EV-Optimizer Home met P1 poort

Om de EV-Optimizer Home te installeren check je eerst of de slimme meter voldoet aan SMPR 4,0 t/m 5.0. Mocht dit niet zo zijn, dan moet je de EV-Optimizer met stroomtransformatoren installeren. Bepaal de plek van de klem waar de EV-Optimizer in komt te hangen en bevestig deze aan de muur. Klik de EV-Optimizer in de houder en stop de data kabel in de slimmer meter. De andere kant van de kabel bevestig je aan de EV-Optimizer. Vervolgens bevestig je de 2 aders uit 1 aderpaar van de SF-UTP kabel in de oranje stekker en sluit je deze aan op de RS485-poort op de EV-Optimizer. De aders moeten overeenkomen met de aangesloten aders op het modem in het laadstation. Als je de EV-Optimizer op de juiste manier hebt geïnstalleerd zullen de LED-lampjes onderop gaan branden.

Extra informatie

Merknaam

EV-Optimizer