Enphase ENP-Ferrietring

5,75

  • Afmetingen 41,8 x 26,2 x 12,5 mm
Artikelnummer: ENP-Ferrietring Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Om de communicatie tussen de Enphase micro-omvormers en de Envoy vrij te houden van storingen en de gevoelige elektronische besturing van je apparaat te beschermen gebruik je de ferrietring van Enphase. De afmetingen van de ENP-Ferrietring zijn 41,8 x 26,2 x 12,5 mm.

Tijdens het aansluiten van de elektrische voeding, moet je de ferrietring zorgvuldig boven de voedingskabels installeren. Doe je dit op de verkeerde manier, dan kan dit zorgen voor schade aan de elektronische controles. Plaats de ferrietring dus niet aan de buitenkant van de kast en zorg dat de voedingsaansluitingen zich allemaal in het midden van het ferriet bevinden voor je de ring sluit.

Heb je een 3-fase installatie, gebruik dan 4 ringen. Bij een 1-fase installatie heb je 2 ringen nodig.

Enphase

Het Amerikaanse bedrijf Enphase is de wereldmarktleider in micro-omvormers. Ieder zonnepaneel wordt voorzien van een eigen micro-omvormer waardoor monitoring per zonnepaneel mogelijk is. Ook beïnvloedt een slecht presterend zonnepaneel de rest van de panelen niet negatief zoals bij een traditionele stringomvormer het geval is. Een veilige oplossing met een hoog rendement maakt de micro-omvormers van Enphase en goede keus voor ieder PV-systeem.

 

Extra informatie

Gewicht 0,05 kg
Afmetingen 41,8 × 26,2 × 12,5 mm
Merknaam

Enphase

Prijs

0 – 250 euro

Data Sheet

Enphase Ferrietring