Enphase | Encharge IQ Battery 10T | Behuizing, wandmontagebeugel en verbindingskabel

649,00 incl. btw

  • Merk: Enphase
  • Type toebehoren/onderdelen: Behuizing
  • Geschikt voor: Fotovoltaïsche zonne-energie
Artikelnummer: ENP-B10T-C-1290-O Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Om de IQ Battery te mogen installeren moet iedere installateur eerst de online training volgen via Enphase University. Na het afronden van deze training zal het bedrijf waar de installateur werkt eenmalig een systeemontwerp moeten insturen. Zodra deze goed is beoordeeld zal de certificering worden geactiveerd in het Enlighten account van de installateur.

Enphase IQ Battery 10T behuizing, wandmontagebeugel en verbindingskabel

Deze Enphase behuizing en wandmontagebeugel is geschikt voor de Enphase Encharge IQ-batterij 10T en maakt de installatie van jouw opslagsysteem zeer eenvoudig. Met de behuizing bescherm je de batterij tegen viezigheid. Met behulp van de wandmontagebeugel kun je jouw opslagsysteem veilig en netjes aan de muur.

Voor de Encharge IQ-batterij 10T (ENCHARGE-10T-1P-INT) heb je 1 keer de ENP-B10T-C-1290-O en 3 keer de ENP-B03-T01-INT00-1-2 nodig.

Enphase

Het Amerikaanse bedrijf Enphase is de wereldmarktleider in micro-omvormers. Ieder zonnepaneel wordt voorzien van een eigen micro-omvormer waardoor monitoring per zonnepaneel mogelijk is. Ook beïnvloedt een slecht presterend zonnepaneel de rest van de panelen niet negatief zoals bij een traditionele stringomvormer het geval is. Een veilige oplossing met een hoog rendement maakt de micro-omvormers van Enphase en goede keus voor ieder PV-systeem.

Extra informatie

Merknaam

Enphase