De Busterz 30 watt huisdierverwarmingsmat

69,95 incl. btw

• Opgenomen vermogen: 30 W
• Voeding (Vac/Hz): 230 / 50 – 60
• Afmeting (L x B x H in mm/gram): 845 x 310 x 1 / 250
• Oppervlaktetemperatuur: 60 °C
• Kabellengte: 2500 mm
• Elektrisch rendement: 99 %
• 100 watt mat geschikt voor: een huisdierenmand van 60 tot 80 cm.
• Garantie op het warmte-element: 10 jaar
• Dimmer: ja

Artikelnummer: Busterz-huisdier Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Busterz denkt niet alleen aan uw comfort en gezondheid maar ook aan die van uw huisdier. Het verzorgen van een huisdier brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Eén ervan is zorgen voor een comfortabele slaap- of rustplek. Vaak is dit op de (koude) vloer of in een mand op diezelfde (koude) vloer. Een kussen of kleed is in de koude maanden niet toereikend. Met een Busterz verwarmingsmat zorgt u voor een optimale temperatuur voor uw huisdier. Met de ingebouwde dimmer kunt u eenvoudig de temperatuur regelen. Uw huisdier zal u dankbaar zijn!

Voordelen

+ All electric
+ Energiezuinig & duurzaam
+ Schimmeldodend & bacteriewerend
+ Geluidloos & reukloos
+ Plug-in & start
+ Weegt bijna niets
+ Lage aanschafprijs
+ Overal en in bijna elke vorm te gebruiken
+ Geen onderhoud
+ Lange levensduur
+ Geen CO₂ uitstoot
+ 10 jaar garantie

Productinformatie

De Busterz huisdierverwarmingsmat is extreem zuinig en duurzaam. De 30 watt mat verbruikt ca. € 0,02 per uur als deze is ingeschakeld. De producten van Busterz hebben geen onderhoud nodig. Uw Busterz huisdierverwarmingsmat is gebaseerd op nano infrarood technologie. Bij deze technologie treedt er geen fysieke achteruitgang op. De huisdierverwarmingsmat gaat decennia lang mee. In al deze tijd hoeft u niets te vervangen. Met uw Busterz huisdierverwarmingsmat bent u milieubewust. De huisdierverwarmingsmat is energiezuinig en stoot geen CO₂ uit. Daarnaast heeft uw Busterz huisdierverwarmingsmat een lange levensduur. Een lange levensduur betekend ook nog eens een beperking van afval.

Extra informatie

Merknaam

Busterz

Prijs

0 – 250 euro

Handleiding & bediening

Handleiding

  1. Open de verpakking.
  2. Haal de huisdierverwarmingsmat uit de verpakking.
  3. Leg de huisdierverwarmingsmat op de grond of in een mand en dek deze altijd af.
  4. Steek de stekker in een stopcontact.
  5. Test tijdens het eerste gebruik uw verwarmingsmat door de dimmer in te stellen op een lage temperatuur. Uw huisdierverwarmingsmat wordt gemiddeld 60 graden. Echter door gebruik van diverse stoffen als polyamiden, nylon, zijde of kunstmatige stoffen kan de temperatuur bij opsluiting van de huisdierverwarmingsmat te hoog worden. Na het testen kunt u zelf de meest comfortabele temperatuur voor uw huisdier instellen.
  6. De huisdierverwarmingsmat zorgt voor een comfortabele bijverwarming.

Bediening

De Busterz huisdierverwarmingsmat is plug-in & start, oftewel zeer makkelijk te installeren. Zodra u de verwarmingsmat, volgens de handleiding op de verpakking of op deze site onder het hoofdstuk ‘handleiding’, hebt neergelegd, volstaat de stekker in het stopcontact steken.

Toepassing

Mensen zijn gek op hun huisdieren en verwennen ze graag. We kopen het beste voer, gaan regelmatig naar de dierenarts voor hun inentingen, gaan naar de trimsalon en kopen zelfs kleertjes voor ze. Ook een kussen, kleed of mand ontbreekt niet. Toch vergeten we onbewust een belangrijke oorzaak van ziektes en een minder gelukkig huisdier. KOUDE! Een kussen, kleed of mand ligt direct op de grond of enkele centimeters erboven. Koude trekt van de vloer omhoog. De verwarming hoger zetten helpt niet omdat warme lucht stijgt.

Koude geeft een verhoogde kans op blaasontsteking en reuma. Onze huisdieren kunnen daarnaast ook last van hun botten en spieren krijgen. Een Busterz huisdierverwarmingsmat zorgt voor comfortabele verwarming van onderaf. Met een dimmer kunt u de temperatuur eenvoudig instellen. Een dimmer is in iedere bouwmarkt verkrijgbaar.

Garantie

De Busterz huisdierverwarmingsmat kan kreuken maar gaat niet kapot. De garantie op het verwarmingselement is dan ook 10 jaar!

Belangrijk

Vermijdt contact tussen de mat en de blote huid van uw huisdier. Dit kan zweet en irritatie veroorzaken. Let op; op vol vermogen kan de temperatuur van de mat afhankelijk van de dikte van bijvoorbeeld een afdekkussen oplopen tot ver boven de 65 graden!