APS QT2 (20 jaar garantie), 108 cellen niet mogelijk

396,00

  • Merk: APsystems
  • Afmetingen: 359 x 242 x 46 mm
  • Bedrijfstemperatuur: – 40 °C to +65 °C
  • Koeling: Natuurlijke Convectie – Geen Ventilatoren
Artikelnummer: 124018 - 20JR Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

De 2de generatie APsystems 3-fase Quad Micro-omvormers leveren tot maar liefst 2000 W en zijn uitermate geschikt voor de meest krachtige panelen.

Met het aanpasbare 3-fase bereik, 4 DC input kanalen, Encrypted Zigbee Communicatie, profiteert de QT2 van een compleet nieuwe architectuur. Het innovatieve ontwerp maakt het product uniek en levert maximale stroomopbrengst. De componenten zijn ingekapseld met siliconen om de spanning op de elektronica te verminderen, thermische dissipatie te verbeteren, waterdichte eigenschappen te optimaliseren en maximale betrouwbaarheid van het systeem te kunnen garanderen door o.a. extreme testmethoden toe te passen, waaronder de versnelde levensduurtests. Altijd toegang, 24/7, tot de energieproductie via de app en de webportaal maakt diagnose en onderhoud op afstand mogelijk.

De nieuwe QT2 heeft ook RPC (Reactive Power Control) voor interactie met het net om eventuele spanningsverschillen beter te managen.  Bovendien biedt de QT2 een efficiency van 97%, heeft 20% minder componenten dan de vorige generatie en is uitermate geschikt voor zowel residentiële- als commerciële PV-daken.

APsystems
APsystems biedt geavanceerde micro-omvormer technologie voor residentiële en commerciële systemen en levert doordachte oplossingen voor een duurzame wereld. De APsystems-micro-omvormer combineert een zeer efficiënte omzetting van stroom met gebruikersvriendelijke monitoring. Kenmerken van APsystems zijn krachtig, slim, kostenefficiënt en veilig.

Een APsystems micro-omvormer zet de opgewekte energie in een zonnepaneel om van gelijkstroom (DC) naar wisselstroom (AC), waarbij de energie opbrengst van ieder individueel paneel geoptimaliseerd wordt.

APsystems micro-omvormers zorgen voor maximale PV-levering. Elk zonnepaneel aangesloten op een micro-omvormer beschikt over MPPT (Maximum Peak Power Tracking) functionaliteit, waarmee de maximale hoeveelheid stroom wordt afgegeven aan het elektriciteitsnet, ongeacht de prestaties van de andere panelen in een opstelling. MPPT zorgt voor een optimale verhouding tussen spanning en stroom.

Extra informatie

Afmetingen 359 × 242 × 46 mm
Merknaam

APsystems

Prijs

0 – 250 euro