APS ECU-R – basic monitoring

169,00

  • Merk: APsystems
  • Afmetingen: 122 mm × 87 mm × 25 mm
  • Koeling: Natuurlijke Convectie – Geen Ventilatoren
  • Gecentraliseerde monitoring systeem
  • Anti back-flow control
  • Standaard WiFi en ZigBee communicatie
  • APsystems informatie gateway voor analyse van het residentiële PV-systeem
  • Monitoring op individueel niveau van zonnepanelen en micro-omvormers
Artikelnummer: 209018 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

ECU-R
De APsystems ECU (Energie Communicatie Unit) is de informatie gateway voor de micro-omvormers en de zonnepanelen. De ECU module verzamelt de gegevens van elke afzonderlijke micro-omvormer en stuurt deze informatie naar een database. Via de APsystems EMA applicatie, geeft de ECU u nauwkeurige analyses van elke micro-omvormer en elk zonnepaneel vanaf uw mobiel, tablet of computer. De gebruikersvriendelijke interface geeft u in enkele seconden toegang tot uw solar systeem. Standaard voorzien van WiFi en ZigBee.

APsystems
APsystems biedt geavanceerde micro-omvormer technologie voor residentiële en commerciële systemen en levert doordachte oplossingen voor een duurzame wereld. De APsystems-micro-omvormer combineert een zeer efficiënte omzetting van stroom met gebruikersvriendelijke monitoring. Kenmerken van APsystems zijn krachtig, slim, kostenefficiënt en veilig.

Een APsystems micro-omvormer zet de opgewekte energie in een zonnepaneel om van gelijkstroom (DC) naar wisselstroom (AC), waarbij de energie opbrengst van ieder individueel paneel geoptimaliseerd wordt.

APsystems micro-omvormers zorgen voor maximale PV-levering. Elk zonnepaneel aangesloten op een micro-omvormer beschikt over MPPT (Maximum Peak Power Tracking) functionaliteit, waarmee de maximale hoeveelheid stroom wordt afgegeven aan het elektriciteitsnet, ongeacht de prestaties van de andere panelen in een opstelling. MPPT zorgt voor een optimale verhouding tussen spanning en stroom.

Extra informatie

Afmetingen 122 × 87 × 25 mm
Merknaam

APsystems

Prijs

0 – 250 euro

Datasheet

APS ECU-R – basic monitoring