APS DS3 – 1 Fase (20 jaar garantie)

205,00

  • 1 micro-omvormer voor 2 zonnepanelen
  • Maximaal uitgangsvermogen 880VA
  • 2 invoer kanalen met onafhankelijke MPPT
  • Reactive Power Control
  • Maximale betrouwbaarheid, IP67
  • Encrypted Zigbee Communicatie
  • Geïntegreerd VDE Relais
  • Afmetingen: 262 x 218 x 41.2 mm
Artikelnummer: 117018 - 20JR Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

APS DS3 – 1 Fase (20 jaar garantie)
De derde generatie Dual micro-omvormers van APsystems geven de hoogst verkrijgbare opbrengst van 730VA of 880VA, zodat zij ruimschoots kunnen voldoen aan de grotere vermogens van zonnepanelen van vandaag en morgen. Met 2 onafhankelijke MPPT, versleutelde Zigbee-signalen, profiteren de DS3L en DS3 van een volledig nieuwe architectuur en zijn ze volledig neerwaarts compatibel met de QS1- en YC600-micro-omvormers.
Let op! De DS3 is niet geschikt voor zonnepanelen met 108 halve cellen.

APsystems
APsystems biedt geavanceerde micro-omvormer technologie voor residentiële en commerciële systemen en levert doordachte oplossingen voor een duurzame wereld. De APsystems-micro-omvormer combineert een zeer efficiënte omzetting van stroom met gebruikersvriendelijke monitoring. Kenmerken van APsystems zijn krachtig, slim, kostenefficiënt en veilig.

Een APsystems micro-omvormer zet de opgewekte energie in een zonnepaneel om van gelijkstroom (DC) naar wisselstroom (AC), waarbij de energie opbrengst van ieder individueel paneel geoptimaliseerd wordt.

APsystems micro-omvormers zorgen voor maximale PV-levering. Elk zonnepaneel aangesloten op een micro-omvormer beschikt over MPPT (Maximum Peak Power Tracking) functionaliteit, waarmee de maximale hoeveelheid stroom wordt afgegeven aan het elektriciteitsnet, ongeacht de prestaties van de andere panelen in een opstelling. MPPT zorgt voor een optimale verhouding tussen spanning en stroom.

Extra informatie

Afmetingen 262 × 218 × 41,2 mm
Merknaam

APsystems

Prijs

0 – 250 euro

Data Sheet

APS DS3 – 1 Fase (20 jaar garantie)