APS AC koppelkabel 2m – 1 Fase

16,50

  • Merk: APsystems
  • Type: AC koppelkabel
  • Lengte:  2 m (3 x 2,5 mm2)
  • Aantal fasen: 1
Artikelnummer: APS-ACkoppelkabel-2m-1Fase Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Productomschrijving

Voor elke DS3/DS3-L of QS1 micro omvormer is minimaal 1 connector nodig. Bij meerdere micro omvormers minimaal een gelijk aantal connectoren aanhouden.

De afstand tussen de connectoren is 2 m. Bij grotere afstanden tussen de zonnepanelen kan een langere AC koppelkabel met extra connectoren toegepast worden. De niet gebruikte connectoren worden dan afgesloten met een afsluit dop. Eventueel kan men een te grote afstand ook overbruggen met waterdichte lasdozen of speciale connectoren female/male of kabelverbinder.

De AC koppelkabel is een 3×2,5mm² kabel. Bij gebruik van een 16A zekering automaat kunt u maximaal 14 panelen op 1 kabel aansluiten. De kabel wordt op de door u gespecificeerde lengte (aantal connectoren) geleverd.

APsystems
APsystems biedt geavanceerde micro-omvormer technologie voor residentiële en commerciële systemen en levert doordachte oplossingen voor een duurzame wereld. De APsystems-micro-omvormer combineert een zeer efficiënte omzetting van stroom met gebruikersvriendelijke monitoring. Kenmerken van APsystems zijn krachtig, slim, kostenefficiënt en veilig.

Extra informatie

Merknaam

APsystems

Prijs

0 – 250 euro