Nano warmtepanelen

header-groen-geeft-energie2
header-groen-maakt-duurzaam2
header-duurzaam-maatwerk

NANO INFRAROOD VERWARMINGSPANELEN SPAREN HET MILIEU EN UW PORTEMONNEE

Een infrarood verwarmingspaneel is een slimme manier om uw woning of bedrijfsruimte te voorzien van warmte. Het is een van de zuinigste en gebruiksvriendelijke manieren om te verwarmen. Nano infrarood verwarmingspanelen kunnen worden geplaatst op het plafond op de muur en ook in de vorm van een spiegel, of schilderij.

De werking van een Nano infrarood verwarmingspaneel?

Infrarood verwarming is een zeer zuinige vorm van verwarming met een minimale CO2 uitstoot. Wanneer je een infrarood verwarmingspaneel in een ruimte plaatst, worden direct de objecten en aanwezige mensen in de kamer opgewarmd. Bij traditionele verwarming is er sprake van het opwarmen van de lucht, wat relatief veel energie kost. Verwarming door infraroodstraling voelt comfortabel en valt het beste te vergelijken met de warmtestraling van de zon. Nano verwarmingspanelen zijn eenvoudig te installeren en kunnen zowel worden ingezet als hoofdverwarming en als bij verwarming. De infrarood verwarmingspanelen zijn goed te combineren met zonnepanelen.

De voordelen van Nano infrarood verwarmingspanelen.

Infrarood verwarming heeft zijn werking in vele projecten ruimschoots bewezen. Infrarood verwarmingen kunnen veel voordelen bieden en zijn daarnaast vaak bijzonder geschikt voor speciale toepassingen.
 
Naast de geringe aanschafkosten heeft infrarood verwarming nog talloze andere voordelen. Zo verschaffen infrarood panelen een aangenaam en gezond leefklimaat. Verder zijn Infrarood panelen redelijk compact en vragen weinig ruimte. Maar er zijn nog meer voordelen:
 • Vele mogelijkheden wat betreft esthetische vormgeving;
 • Geen hoge onderhoudskosten en storingsvrij;
 • Geen kosten voor eventuele schoonsteenveger of jaarlijkse installatiekeuring;
 • Eenvoudig te combineren met ecostroom of zonnepanelen om milieuvriendelijk te verwarmen;
 • Minimale CO2-uitstoot;
 • Duurzame manier van verwarmen;
 • Uitermate geschikt voor het verwarmen van hoge ruimtes of minder goed geïsoleerde gebouwen;
 • Gaat de vorming van schimmels tegen;
 • Geschikt voor mensen met stofallergie;
 • Minder stofverplaatsing in de lucht;
 • Infrarood straling die goed is voor spieren en gewrichten.

Wilt u een passende offerte of meer informatie over Nano infrarood verwarmingspanelen, vul dan uw gegevens in op het formulier.
Wilt u liever gebeld worden, plaats dan hier een terugbelverzoek.

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via e-mail of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit geen gebruik te maken van onze diensten, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat. Bekijk hier ons privacy statement.
Slide 1
Slide 1