Infrarood vloerverwarming

header-groen-geeft-energie2
header-groen-maakt-duurzaam2
header-duurzaam-maatwerk

INFRAROOD ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING VOOR ONDER VASTE EN ZWEVENDE VLOEREN GEMAAKT IN DE EU.

De infrarood elektrische vloerverwarming is een comfortabele en economische manier van verwarmen. Met de kant en klare pakketten kunt u kiezen voor dunne kabels voor onder een tegel, cement of gietvloeren. De infrarood elektrische warmtematten zijn zeer geschikt voor badkamervloeren of zwevende vloeren zoals laminaat. De kabels en matten zijn eenvoudig aan te brengen en bovendien de meest duurzame oplossing als ze toegepast worden in combinatie met groene stroom.

Infrarood elektrische vloerverwarming is snel warm en goed te regelen.

De dunne kabels en de matten zijn zeer gemakkelijk te verwerken in de tegellijm of toplaag van de vloer. Dankzij de hoge warmte overdracht is de vloer snel warm en is de temperatuur goed te regelen. Deze techniek is bij uitstek geschikt om toe te passen in natte ruimtes zoals badkamers om een zeer comfortabele manier van verwarmen te realiseren.
Dankzij de hoogwaardige materialen krijgt u 25 jaar garantie op de elektrotechnische werking van deze producten, dus u bent jaren lang verzekert van een aangename warme vloer.

Wenst u meer informatie, neem dan contact op via email.

Wilt u liever gebeld worden, plaats dan hier een terugbelverzoek.

De verwarming is er als kabel of kabel op mat.

De pakketten van zijn beschikbaar als mat, of als losse kabel. De pakketten op mat zijn gemakkelijk en snel te verwerken doordat de kabel al op de mat is vastgemaakt. Het vaste vermogen van deze vloerverwarming is 150 Watt/m2. 
Heeft u een ruimte met een afwijkende vormgeving of wilt u een ander vermogen dan 150 Watt/m2? Dan kiest u voor de losse vloerverwarmingskabel, dan bent u namelijk vrij om zelf de kabel te plaatsen. 

De foliemat is uniek door z’n dikte van slechts 1 millimeter. 

Met onze foliematten legt u eenvoudig elektrische vloerverwarming in droge of natte ruimtes, zoals de badkamer, woonkamer, gang of keuken. De mat is gemakkelijk uit te rollen en te plaatsen onder iedere zwevende vloer. Uniek aan de folie is dat deze niet alleen onder harde vloeren zoals laminaat kan worden gebruikt, maar ook onder tapijt of PVC vloeren voor extra comfort door een warme vloer.
Deze elektrische vloerverwarmingsmat is een uniek product gebaseerd op jarenlange innovatie. De kabel is voorzien van een mantel en is hoogwaardig geïsoleerd, maar heeft een dikte van slechts 1 mm.
De kabel is gemonteerd tussen twee aluminium lagen voor een wattage tot 160 watt per m². Het aluminium geleid de warmte van de kabel, waardoor de warmte gelijkmatig over het gehele oppervlak wordt verdeeld. Door de montage van de kabel tussen het aluminium is de mat zeer gemakkelijk onder zwevende vloeren te plaatsen. Dankzij de IPX7 classificatie van de kabel is de mat bovendien geschikt voor toepassing in natte ruimtes. 

 Wenst u meer informatie, neem dan contact op via email.

Wilt u liever gebeld worden, plaats dan hier een terugbelverzoek.

Slide 1
Slide 1
Slide 1