Garanties en subsidiemogelijkheden

header-groen-geeft-energie2
header-groen-maakt-duurzaam2
header-duurzaam-maatwerk

KWALITEIT EN KOSTEN VAN ENERGIEBESPARENDE OPLOSSINGEN

De prijs die u betaalt voor energiebesparende oplossingen wordt veelal bepaald door de kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van het materiaal, de installatie, maar ook de toegepaste techniek bepalen het rendement dat u wilt behalen op uw investering. Een hogere kwaliteit zorgt vaak voor een kortere terugverdientijd. Bij Energie Advies Holland kunt u rekenen op een degelijk advies waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De fabrieksgaranties van zonnepanelen en infrarood panelen en andere componenten lopen vaak ver uiteen. Bij Energie Advies zijn wij daar scherp op. Wij zijn onafhankelijk en kunnen daarom het beste product voor u selecteren, met de beste garantievoorwaarden.

Kortom met Energie Advies kunt u rekenen op de beste prijs/kwaliteitverhouding als het gaat over energiebesparende oplossingen.

Steun en subsidies voor energiebesparende oplossingen

U kunt bij de aanschaf van uw zonnepaneleninstallatie de BTW 21% (na forfait correctie) terug vragen via uw belastingaangifte. U meldt zich aan bij de belastingdienst als zonnepaneel bezitter en op uw verzoek stuurt de belastingdienst u hiervoor de benodigde formulieren toe. Deze formulieren kunnen ook door ons worden verstrekt. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw zonnepaneleninstallatie te financieren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Subsidie Duurzame Energie voor grotere projecten

Voor eigenaren van grote oppervlaktes aan zonnepanelen zijn er ook mogelijkheden om energieleverancier te worden. U kunt dan in aanmerking komen voor een Subsidie Duurzame Energie (SDE). Dit soort projecten vragen een specifieke aanpak. Tijdens een afspraak op locatie kunnen wij informeren over alle ins and outs.

Fiscaal voordeel voor bedrijven, instellingen en stichtingen

Wilt u als bedrijf, vereniging of stichting fiscaal voordeel behalen? Dat kan als u investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie met de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). EIA levert u gemiddeld 13.5% voordeel op. Daarnaast zorgen energiezuinige investeringen ook voor een lagere energierekening. Fiscale aftrek krijgt u voor duidelijk omschreven investeringen (specifiek) maar ook voor maatwerkinvesteringen (generiek) die een forse energiebesparing opleveren. U kunt 54,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Dat kan bovenop uw gebruikelijke afschrijving. Deze investeringen staan omschreven als ‘bedrijfsmiddelen’ op de Energielijst 2020.
 
Wilt u meer weten over investeren in duurzame energiezuinige oplossingen, vul dan uw gegevens in op het formulier.
Wilt u liever gebeld worden, plaats dan hier een terugbelverzoek.
 
Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via e-mail of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit geen gebruik te maken van onze diensten, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat. Bekijk hier ons privacy statement.
Slide 1
Slide 1